fp komp 1

Відділення комп'ютерних технологій

Галузь знань:Інформаційні технології
Спеціальність:Комп'ютерна інженерія
Кваліфікація:Технік-програміст
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика), мотиваційний лист
Детально

fp econom 1

Економічне відділення

Галузь знань:Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність:Економіка
Кваліфікація:  Фаховий молодший бакалавр з економіки
Термін навчання:3 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика, географія), мотиваційний лист
Детально

fp law 1

Юридичне відділення

Галузь знань: Право
Спеціальність: Право
Кфаліфікація: Фаховий молодший бакалавр з права
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
мотиваційний лист
Детально

image

Відділення мистецтв

Галузь знань: Культура та мистецтво
Спеціальність: Дизайн
Кваліфікація: Фаховий молодший бакалавр з дизайну
Термін навчання: 4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
творчий конкурс (рисунок),
мотиваційний лист
Детально
 День великий, день спасіння!
День Святого Воскресіння!

Шановні колеги та студентство!

Наближається благоговійний і радісний день Святої Пасхи, що несе радість, втіху та животворящу надію всім віруючим!image

На жаль, цьогоріч відзначення Пасхи, через пануючу в усьому світі важку атмосферу, спричинену поширенням небезпечного вірусу, буде не таким, як зазвичай. Святкувати будемо в обмеженому колі рідних та з освяченням пасок в режимі онлайн.

Так, ми звикли у Святий Великдень іти до церкви, родинно збиратися за святковим столом, бажаючи щастя і добра ближньому. Такі, здається, прості та непомітні речі. Та вони, як виявилося, дуже важливі і необхідні кожній людині, бо все це і є життям!

Так, ми звикли жити, спостерігаючи як світ навколо нас стає складнішим та більш ефективним. Ми мали багато різних планів, ідей, задумів. Ми дивилися різні апокаліптичні фільми про потопи, цунамі, поширення вірусів. І, раптово, опинилися в реальності, коли в прямому розумінні слова «світ зупинився». І, на жаль, багато до чого ми виявилися не готовими. Сьогодні перед нами постали випробування, найважливішим серед яких є – чи залишимося ми людьми, які керуються цінностями добра, гідності та любові.

Епідемія, яку переживає наше покоління, дає нам шанс ще раз усвідомити, що для нас найважливіше – це наші сім’ї, родини та найближчі нам люди. Адже Родина, Рід – це не просто святі слова, а основа нашого буття. Переживаючи карантин, ми маємо багато часу, щоб переосмислити наше життя. Подумати, як ми повинні розвиватися далі, що нам потрібно у житті змінити, які наші цінності. Тож, будьте людяними! Спілкуйтеся з найріднішими, з якими живете під одним дахом, почуйте всі родинні історії, займайтеся спільними справами, огорніть теплом та турботою один одного.

Світова історія людства показує, що після темних часів, трагедій чуми або холери, людська спільнота трансформується і починаються нові епохи розвитку цивілізації. Людство завжди об'єднувала віра в перемогу добра над будь-яким злом і агресією, і віра в силу людей, які прагнуть, рятуючи світ, зробити його кращим.

Нині наша країна, як ніколи, потребує спільної та щирої молитви, Божого захисту, мудрості та тепла наших сердець. Переконаний, що ми пройдемо шлях нинішніх випробувань терпляче, що кожен буде прикладом, як зустріти свято, дотримуючись вимушених, але вкрай необхідних заходів безпеки, що молитва на відстані від храмів буде тільки ще більш щирою. Пам’ятаймо, що обмеження аж ніяк не применшують сенс свята. Не заважають збагачуватися духовно, допомагати ближньому, підтримувати віру в майбутнє, а також дарувати один одному посмішки, вітаючи зі Світлим Святом Воскресіння.

У скрутний час ми також молимося за тих, хто захищає нашу країну від російського агресора. Уже сьомий рік гинуть найкращі сини та доньки нашої Батьківщини, обороняючи її спокій і майбутнє. Дякуємо нашим бійцям за мужність і героїзм та бажаємо їм успішного повернення до власних домівок.

Дякуємо медичним працівникам за щоденний подвиг. Незважаючи на ризики для свого здоров’я, Ви рятуєте – людські життя.

Ми стоїмо на порозі нового світу. Яким він буде – залежить від усіх нас. Саме  ми будемо свідками таких «тектонічних рухів», що змінять основи сучасних держав, економічних систем і способів організації світового співтовариства.

Тож нехай Величне Свято – Воскресіння Христове дарує кожному християнину та людям доброї волі зміцнення внутрішніх сил та допоможе відкрити новий подих Життя, яке перевершує всі світові біди. Нехай справдить наше найбільше сподівання, що зі щедрим весняним теплом відійдуть усі тривоги, ми поступово повернемося до звичного життя, наполегливої роботи, старанного навчання, вільного пересування країною та світом.

Від усього серця вітаю Вас з Великим Днем, найсвітлішим і найрадіснішим святом християнського світу! Щиро бажаю Вам та Вашим родинам Божого Благословення, миру, здоров’я міцного та щедрої долі!

Щасливого Вам Великодня і смачної паски!
Христос воскрес! Воїстину воскрес!

З повагою

директор                                                                                                                Іван Костюк

 

 

 

 

banner lp

Міністерство освіти і науки України

banner

karera 2