fp komp 1

Відділення комп'ютерних технологій

Галузь знань:Інформаційні технології
Спеціальність:Комп'ютерна інженерія
Кваліфікація:Технік-програміст
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика), мотиваційний лист
Детально

fp econom 1

Економічне відділення

Галузь знань:Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність:Економіка
Кваліфікація:  Фаховий молодший бакалавр з економіки
Термін навчання:3 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика, географія), мотиваційний лист
Детально

fp law 1

Юридичне відділення

Галузь знань: Право
Спеціальність: Право
Кфаліфікація: Фаховий молодший бакалавр з права
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
мотиваційний лист
Детально

image

Відділення мистецтв

Галузь знань: Культура та мистецтво
Спеціальність: Дизайн
Кваліфікація: Фаховий молодший бакалавр з дизайну
Термін навчання: 4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
творчий конкурс (рисунок),
мотиваційний лист
Детально

21 жовтня студенти другого курсу спеціальностей «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та «Економіка» у супроводі викладачок: О.М. Гриців, І.В. Мельник, Н.В. Сташків та С.М. Штаюри відвідали виробничі потужності міжнародного виробника харчування для котів та собак – KORMOTECH (с.Прилбичі Яворівського району).

korm1

Любов Бик – старший менеджер з персоналу ознайомила відвідувачів з історією компанії, цінностями та принципами роботи, продуктовим портфелем та каналами збуту продукції.

Михайло Мелих – менеджер з планування провів екскурсію заводом. Екскурсанти побачити процес виробництва сухих та вологих кормів, починаючи від відбору сировини і закінчуючи фасуванням коробок.

Окрему увагу було приділено якості продукції. Компанія «KORMOTECH» сертифікована згідно стандартів ISO 22 000, FSSC 22000, AFCO (США) та сьогодні запроваджує програму 5S (від американського «sustainability» – ощадливе виробництво). Кожна сировина, рецептура має специфікацію, згідно з якою проходить вхідний/вихідний контроль. Кожну партію сировини працівник відділу якості (в компанії їх 16) звіряє зі специфікацією.

 

banner lp

Міністерство освіти і науки України

banner

karera 2