fp komp 1

Відділення комп'ютерних технологій

Галузь знань:Інформаційні технології
Спеціальність:Комп'ютерна інженерія
Кваліфікація:Технік-програміст
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика), мотиваційний лист
Детально

fp econom 1

Економічне відділення

Галузь знань:Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність:Економіка
Кваліфікація:  Фаховий молодший бакалавр з економіки
Термін навчання:3 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика, географія), мотиваційний лист
Детально

fp law 1

Юридичне відділення

Галузь знань: Право
Спеціальність: Право
Кфаліфікація: Фаховий молодший бакалавр з права
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
мотиваційний лист
Детально

image

Відділення мистецтв

Галузь знань: Культура та мистецтво
Спеціальність: Дизайн
Кваліфікація: Фаховий молодший бакалавр з дизайну
Термін навчання: 4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
творчий конкурс (рисунок),
мотиваційний лист
Детально

 Фото 1

    З метою розширення практичних знань 19 лютого студенти другого курсу спеціальності «Підприємництво та торгівля» в рамках вивчення дисципліни «Економіка торгівельного підприємства» та «Товарознавство» відвідали оптове торговельне підприємство «Шувар» – перший в Україні і наймасштабніший в західному регіоні ринок сільськогосподарської продукції.

Фото 2

    Викладачі Олеся Мельник та Наталія Бойко ознайомили студентів з історією розвитку підприємства, його структурою, маркетинговою стратегією, фірмовим стилем та особливостями роботи під воєнного стану.

    Під час екскурсії студентам було представлено підходи до організації діяльності торговельного підприємства та основні принципи його комунікаційної політики.

shuvar1

    Здобувачі освіти разом з викладачами проаналізували товарні групи та споживчі властивості окремих товарів, представлених в терміналах «Овочі та фрукти», «Риба та морепродукти», «Свіже м'ясо», HoReCa-Center. Зокрема, викладач з товарознавства Н.Бойко окреслила новітні підходи щодо формування асортименту свіжих овочів, фруктів та продуктів їх переробки на ринку.

фото 5

banner lp

Міністерство освіти і науки України

banner

karera 2