fp komp 1

Відділення комп'ютерних технологій

Галузь знань:Інформаційні технології
Спеціальність:Комп'ютерна інженерія
Кваліфікація:Технік-програміст
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика), мотиваційний лист
Детально

fp econom 1

Економічне відділення

Галузь знань:Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність:Економіка
Кваліфікація:  Фаховий молодший бакалавр з економіки
Термін навчання:3 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика, географія), мотиваційний лист
Детально

fp law 1

Юридичне відділення

Галузь знань: Право
Спеціальність: Право
Кфаліфікація: Фаховий молодший бакалавр з права
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
мотиваційний лист
Детально

image

Відділення мистецтв

Галузь знань: Культура та мистецтво
Спеціальність: Дизайн
Кваліфікація: Фаховий молодший бакалавр з дизайну
Термін навчання: 4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
творчий конкурс (рисунок),
мотиваційний лист
Детально

 ruka 1

    26 березня студенти другого курсу спеціальності «Підприємництво та торгівля» вВСП «Технологічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» в рамках вивчення дисципліни «Економіка торгівельного підприємства» разом з викладачками Олесею Мельник та Наталією Бойко відвідали ТОВ ТВК «Львівхолод» лідера у галузі роздрібної торгівлі Західної України. Компанії належить мережа магазинів самообслуговування «Рукавичка», які реалізують продукти харчування та супутні товари у Львівській області.

    Здобувачі освіти мали змогу відвідати навчальний центр, де регіональний тренер Орест Воробець розповів про організацію та напрями діяльності компанії, власні виробничі потужності та особливості роботи логістичного центру.

 reka 2

Ruka 3

    Студенти ознайомилися з власними торговими марками мережі «Рукавичка» та їхніми перевагами для споживача.

     Увагу також було акцентовано на сертифікації компанії відповідно до міжнародних стандартів якості та безпеки харчових продуктів ISO 9001:2015 та ISO 22000:2018 і наявності власної технологічної харчової лабораторії, що здійснює систематичний контроль якості усього асортименту продукції.

     Студенти отримали запрошення на проходження практики та подальше працевлаштування в ТОВ ТВК «Львівхолод».

    Висловлюємо вдячність Уляні Свентозільській за організацію заходу та керівництву підприємства, яке підтримує партнерські відносини з коледжем, за можливість проведення виїзного заняття.