fp komp 1

Відділення комп'ютерних технологій

Галузь знань:Інформаційні технології
Спеціальність:Комп'ютерна інженерія
Кваліфікація:Технік-програміст
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика), мотиваційний лист
Детально

fp econom 1

Економічне відділення

Галузь знань:Соціальні та поведінкові науки
Спеціальність:Економіка
Кваліфікація:  Фаховий молодший бакалавр з економіки
Термін навчання:3 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
Індивідуальна усна співбесіда (українська мова, математика, географія), мотиваційний лист
Детально

fp law 1

Юридичне відділення

Галузь знань: Право
Спеціальність: Право
Кфаліфікація: Фаховий молодший бакалавр з права
Термін навчання:4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
мотиваційний лист
Детально

image

Відділення мистецтв

Галузь знань: Культура та мистецтво
Спеціальність: Дизайн
Кваліфікація: Фаховий молодший бакалавр з дизайну
Термін навчання: 4 роки (база прийому 9 кл.)
Вступні випробовування:
творчий конкурс (рисунок),
мотиваційний лист
Детально

Вітаю Вас, шановне студентство!

17 листопада Міжнародний День студента має особливе значення для студентів всього світу. Цей святковий день об’єднує молодих людей, бо насампередце день студентської солідарності.

Цього року День студента ми зустрічаємо у незвичних для нас життєвих обставинах, переживаючи один з найважчих періодів людства. Однак, навіть умови карантинних обмежень і зміни у підходах до навчального процесу не можуть зупинити руху сучасного студентства. Приємно зазначити про здобутки наших студентів в Міжнародних, Всеукраїнських і обласних олімпіадах, конференціях та конкурсах. Усі вони проходять у заочній формі, однак активність студентів демонструє їх прагнення до творчої самореалізації, особистісного та професійного розвитку. Бути молодим – це мати відкрите гаряче серце, бунтівний характер, допитливий розум, творчі плани і високі задуми.

Так, сьогодні перед Вами багато викликів, непорозумінь та невизначеності - через пандемію, загарбницьку війну та економічні проблеми. Та віримо, що сучасна пандемія обов’язково закінчиться, а людство вийде з неї з відчуттям єдності між собою. Війна, що розв’язав московський агресор завершиться перемогою українського народу.

Отже, ми стоїмо на порозі новітніх змін, в яких людське життя, цінність якого ми вкотре для себе відкрили під час епідемії, буде наріжним каменем демократії, міжнародного права та нових глобальних економічних стосунків.

Важливо аби Ви, нинішні студенти, хто у подальшому займе у суспільстві місце гідне визнання і пошани, своїм основним почуттям у житті вибрали почуття людяності.

Переконаний, що саме Ви – покоління, народжене в незалежній Україні – є людьми нових звершень і перетворень, нової соціальної справедливості, нової парадигми милосердя і нових стосунків.

 У всі часи студентська молодь займала особливе місце у житті суспільства. Саме студентство вийшло першим на Майдан, і це стало початком змін у нашій країні. Тож будьте вірними синами і доньками своєї Вітчизни!

У День студентської солідарності зичу Вам мудрості! Вчіться – аби мати знання, аби перемагати.

Памятайте! Ви – надія країни. Захищайте себе і своє право на гідне та щасливе життя у вільній Україні. Цінуйте кожну мить прекрасної студентської пори, намагайтеся плідно використовувати цей час, примножуючи свій інтелектуальний, творчий і культурний потенціал. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай завжди з Вами будуть вірні друзі, мудрі наставники і досвідчені колеги.

Бажаю Вам міцного здоров'я, успіхів у навчанні, цікавого професійного та життєвого шляху, здійснення усіх заповітних мрій.

 

Миру нам та злагоди і непохитної віри у силу українців,

які творять майбутнє України!

 

 

З повагою директор                                                                              Іван Костюк

 

banner lp

Міністерство освіти і науки України

banner

karera 2